EUROTAND KLINIK

Estetisk tandvård

Vita tänder som skiner
er7

Estetisk tandvård

Dagens vanliga cosmetic dental treatment möjligheterna innehåller: 

-blekning, tandblekning är den vanligaste cosmetic dental behandlingen. Medan det finns många bleknings alternativ , så kvarstår blekning under en tandläkares bevakning som det mest rekommenderade alternativet för blekande utav missfärgade tänder.

-när man formar emaljen så tar man bort partier från kontur emaljen för att kunna förbättra utseendet på tanden. Det kan också användas för att korrigera en liten skärva/hack i tanden.

-konturering, också känt som tand omformning är en av de få omedelbara behandlingar som nu är tillgängliga inom cosmetic dentistry. Tand omformning och konturering är en procedur man använder sig av för att korrigera snea/ krokiga tänder, skadade tänder /tänder med skärvor eller avbrutna tänder under endast en session. Några millimeter minskning(reduction)( av skada) och några millimeter av tand färgat laminat är vad som ingår. Tand omformning eller konturering är oftast använt för att justera längden, formen eller position av tänderna.

-bindning är en process i vilken ett emalj-liknande dentalt sammansatt material är applicerat på tandens yta, format till en form , härdat och sedan polerats.

-tand kronor är tand formade (caps) som är placerade på en tand, täckandes tanden för att återskapa dess form och storlek, styrka och/eller för att förbättra dens utseende. När kronan är fastcementerad på plats,så innesluter de fullt hela synliga delen av tanden som ligger på och över tandköttet. Tand kronor kan göras helt i porslin eller porslin-smälta-in-i-metall.
-tandbryggor, också kallade för (pontics), fäster man mellan två porslin kronor för att fylla ut mellanrum mellan tänder. Denna procedur använder man sig utav när man ska ersätta en eller flera tänder som fattas.

-(veneers) är ultra tunna ,special tillverkade laminat som är fastsatta direkt i tanden. Detta är ett alternativ för gluggar eller för att täcka missfärgade tänder som inte reagerar bra på tandblekning.

Kunders omdömen

Vi värderar våra kunders upplevelser och åsikter. Hör gärna av dig med din erfarenhet av våra tjänster så att vi kan förbättra dem.