EUROTAND KLINIK

Tandblekning

Tandblekning

Alla älskar ett bländande vitt leende, och det finns en variation utav produkter och sätt att gå till väga som kan hjälpa även dig att uppnå detta/ att förbättra ditt utseende/leende.

Många personer/människor är nöjda med det glänsande man får av att borsta tänderna två gånger per dag men en fluor innehållande tandkräm, rensande mellan tänderna/ att ta hand om mellan tänderna en gång om dagen och de regelbundna besöken för rengöring av tänderna hos tandläkaren. Men om du skulle bestämma dig för att gå utöver detta för att göra ditt leende ännu mer bländande, så borde du undersöka alla dina möjligtheter.

Du kan använda dig utav ett antal sätt för att få dina tänder vitare:

-bleka tänderna hos tandläkaren
-bleka tänderna hemma
-blekande tandkräm

Om du är en kandidat för blekning så kan din tandläkare föreslå att göra blekningen på tandläkarmottagningen. Denna procedur kallas för ”chairside bleaching” och den kan kräva mer än ett besök hos tandläkaren. Varje besök kan ta mellan 30min till en timme.

Under ”chairside bleaching” så applicerar tandläkaren antingen en gel som skyddar ditt tandkött eller ett gummi skydd/sköld/bricka för att beskydda den orala mjuka vävnaden i din mun. Ett bleknings medel/kräm är sedan applicerat på dina tänder och ett speciellt ljus används för intensifiera styrkan av krämen/medlet.

Kunders omdömen

Vi värderar våra kunders upplevelser och åsikter. Hör gärna av dig med din erfarenhet av våra tjänster så att vi kan förbättra dem.